Tillsammans skapar vi värde för dig!

Iotea växer och söker drivna personer till en rolig och givande arbetsplats!

Iotea är en växande webbyrå som söker personer som vill växa med oss. Vi hjälper dagligen företag med hemsidor, IT-system och exponering på nätet.

Iotea Group AB söker drivna säljare till ett spännande uppdrag.

!Vi söker en driven Account Manager till ett roligt och spännande uppdrag!

I rollen som Account Manager hos Iotea bedriver du försäljningsarbetet självständigt, men du är också en del av ett team på vår säljavdelning. Din uppgift blir att bygga upp en egen kundstock från grunden, genom att upprätta en kontakt med potentiella kunder över telefon för att boka in och utföra digitala så väl som fysiska möten. Alltjämt med att din kundstock växer kommer rollen att gå mot en blandning av nykundsbearbetning och befintlig kundvård.

Publicerat: 2022-08-09

Läs mer om tjänsten >

Att jobba på Iotea!

Iotea är ingen traditionell webbyrå utan ett tillväxtbolag med innovativa idéer med stort fokus på att öka kundens exponering och försäljning. Kreativitet, kvalité och passion för service är något kunden alltid kan förvänta sig av oss men är också grunderna till vår framgång. Vi ser oss som det självklara valet för dig som har höga ambitioner och vill ha möjligheten till karriär.

Boka möte med oss >
Genom att ta hjälp av oss på Iotea sparar du tid och pengar. Vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen för ditt företag när det kommer till digital marknadsföring.

Vill du komma i kontakt med oss?

Kontakta oss