Tillsammans skapar vi värde för dig!

Sociala medier som skapar relationer med befintliga och nya kunder!

Vi har erfarenhet och kunskap av att arbeta med sociala medier och att hjälpa företag lyckas med sociala medier.

Stärk ditt varumärke - sociala medier ett måste

Många företag är medvetna om att det borde ha en närvaro online, men de har inte tiden eller kunskapen. På nätet pågår dialogen om ditt varumärke oavsett om du är delaktig eller ej. Genom att delta och synas i rätt kanaler och plattformar kan du öka intresset kring ditt företag, produkt eller varumärke. Marknadsföring i sociala medier är viktigt! Du får också möjligheten att nå nya målgrupper som du tidigare inte har nått ut till.

Kontakta oss >
Genom att ta hjälp av oss på Iotea sparar du tid och pengar. Vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen för ditt företag när det kommer till digital marknadsföring.

Sociala medier vi vanligtvis arbetar med

iotea, Takrengörings Offerten

Facebook

Vi hjälper ditt företag att ta över en Facebook sida, postar inlägg, gör uppdateringar m.m. Öka chanser att nå ut till nya målgrupper och eventuella kunder.

Kontakta oss för hjälp med Facebook >
iotea, Solcell Offerten

LinkedIn

Vi hjälper dig att nå ut till så många personer som möjligt via LinkedIn, mötesplatsen mellan arbetssökande och företag.

Kontakta oss för hjälp med LinkedIn >
iotea, Fönster Offerten

Instagram

Vi använder våran expertis till att posta välplanerade bilder och texter för att öka värde för dig och ditt företag på Instagram.

Kontakta oss för hjälp med Instagram >
iotea, Bilspecialisterna

Pinterest

Pinterest är en webbtjänst eller en social nätverkstjänst där användare kan ladda upp, organisera och dela med sig av sina bilder på digitala anslagstavlor, pinboards.

Kontakta oss för hjälp med Pinterest >
iotea, Dränerings Offerten

Snapchat

Vill du bli synlig på snapchat? Snapchat etablerar sig mer och mer för varje dag som går. Här finns det stora möjligheter att vidarebygga sitt varumärke och posta dagliga "storys".

Kontakta oss för hjälp med Snapchat >
iotea, Badrums Offerten

YouTube

Behöver du hjälp att styra en Youtube-kanal? Vi är specialiserade på att skriva bra titlar, beskrivningar men även att klippa samt redigera dina videos.

Kontakta oss för hjälp med YouTube >

Visste du att...

Visste du att det du publicerar i sociala medier är nyckeln till att nå framgång? Så att publicera givande och engagerande innehåll i sociala kanaler är därför A-O. Därför behöver ditt innehåll vara genomtänkt och högkvalitativt. Känner du att du själv inte har tiden eller kunskapen att själv skapa innehåll kan vi självklart hjälpa dig med det. Vi är din samarbetspartner som skapar grymt content utifrån dina behov och önskemål för att fånga upp just din målgrupp samtidigt som ditt budskap når ut.

Vill du komma i kontakt med oss?

Kontakta oss